jaarlijkse herdenkingsavond in concordia
Jaarlijkse herdenkingsavond
3 december 2019
Verbouwing voltooid!
18 maart 2020

In deze tijd van onzekerheid vinden wij het belangrijk om u op de hoogte te houden van de regels voor de uitvaartwereld, waar wij ons aan dienen te houden.

Op dit moment betekent dat dat uitvaartplechtigheden alleen door naaste familie bijgewoond mogen worden tot een maximum van 30 personen. Een afstand van minimaal 1,5 meter wordt tussen de aanwezigen geadviseerd en, hoe moeilijk dat ook zal zijn, zo min mogelijk fysiek contact.

Horeca is niet toegestaan en veel koffiekamers van crematoria zijn gesloten. Condoleren zal in aula of kerk plaats moeten vinden op een andere manier dan elkaar de hand te schudden.

Het regelen van uitvaarten zal telefonisch door een uitvaartbegeleider van ons plaatsvinden, waar nodig loodsen zij u door websites om uw keuzes te ondersteunen. Gelukkig kunnen we wel post versturen, rouwkaarten zullen essentiëler zijn dan ooit.

Ook rondom de verzorging en het vervoeren van overledenen zijn de regels aangescherpt. Samen met professionals en nabestaanden een dierbare verzorgen is op dit moment niet toegestaan. Dit mag wel apart van elkaar plaatsvinden. Het dragen van een overledene naar de auto mag alleen door professionals worden gedaan.

Al deze regels zijn ervoor zo min mogelijk contact tussen verschillende mensen te laten plaatsvinden. Wij doen ons best om binnen de, voor iedereen zo beperkte mogelijkheden, toch een waardig afscheid te verzorgen.

Tot nader inzien gelden deze regels tot 6 april.

Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende websites:

https://www.bgnu.nl/
https://www.begraafplaats.nl/
https://www.lvc-online.nl/

Voor vragen kunt u ons uiteraard telefonisch bereiken.

Team Uitvaartverzorging UVZ