Geen jaarlijkse herdenkingsavond in 2020
3 december 2019
Verbouwing voltooid!
18 maart 2020

In deze tijd van onzekerheid vinden wij het belangrijk om u op de hoogte te houden van de regels voor de uitvaartwereld, waar wij ons aan dienen te houden.

Op dit moment betekent dat, dat het aantal belangstellenden dat aanwezig kan zijn in een aula, afhankelijk is van de grootte van de aula. In de Torenzaal van Crematorium en Begraafplaats Rusthof bijvoorbeeld, kunnen nu maximaal 34 belangstellenden, in de Lichtzaal maximaal 80. Ook wordt het dragen van een mondkapje dringend geadviseerd in openbare ruimten. Als u plaats genomen hebt in de aula, mag het mondkapje af; dit geldt ook voor de koffiekamers. In de meeste aula’s en kerken kan een live-stream worden geregeld.

Het regelen van uitvaarten zal telefonisch door een uitvaartleider plaatsvinden. Als dit niet mogelijk is, kan het regelgesprek ook plaatsvinden in de aula van ons uitvaartcentrum in Hoogland.
Gelukkig kunnen we wel post versturen, rouwkaarten zijn essentiëler dan ooit.

Al deze regels zijn ervoor zo min mogelijk contact tussen verschillende mensen te laten plaatsvinden. Wij doen ons best om binnen de, voor iedereen zo beperkte mogelijkheden, toch een waardig afscheid te verzorgen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende websites:

https://www.bgnu.nl/
https://www.begraafplaats.nl/
https://www.lvc-online.nl/

Voor vragen kunt u ons uiteraard telefonisch bereiken.

Team Uitvaartverzorging UVZ